06-46705451 info@royalbouw.nl

★★★★★

We zijn super tevreden met het geleverde werk. Er is ruim 600m2 muren en plafonds gespoten met latex. Het meeste wit en een aantal accenten in groen/grijs. Daarnaast zijn 10 radiatoren, 20 deuren, alle plinten en 2 trappen gespoten met lak (wit).

Ons huis is als nieuw voor een hele nette prijs. Voor het eerst kennis gemaakt met latex en lak spuiten, en het resultaat is nog strakker dan met de roller/kwast. De klus is ongezien aangenomen ivm nieuw huis, iets dat lang niet iedere schilder doet.

Radek heeft meegedacht en advies gegeven over het kleurgebruik. Ons wensenlijstje werd tijdens de klus nog langer maar Radek was flexibel en heeft alles op tijd afgekregen, ook het meerwerk. Communicatie verliep altijd prettig en snel. Er is gewerkt met voor oog voor detail tijdens het afplakken en dat is te zien. Ook de ruim 300 pluggen/gaatjes van de vorige bewoners zijn netjes gevuld en nu onzichtbaar. We genieten nog elke dag van Radek’s werk.

We raden Royal Bouw en Onderhoud absoluut aan.

Caspar Schoenmakers


Lees verder…

× WhatsApp