06-46705451 info@royalbouw.nl

Reviews

Stucwerk en latex

5,0 rating
9 januari 2016

Ik maak niet vaak reclame. Maar Royal bouw en onderhoud verdient het wel. Het bedrijf heeft ons huis gestuct en van boven tot beneden geverfd. Top gedaan en de Prijs: laag en top kwaliteit. En ze werken ook supernetjes

Stefan Wezer

Schilderwerk binnen

5,0 rating
27 augustus 2015

Op korte termijn was RoyalBouw beschikbaar. Hij hanteert een overtuigende eigen stijl maar staat open voor verbeterpunten wanneer hij deze waarneemt. Op eigen geleverde werk is hij kritisch. Hij gaf ons een kleurenadvies waar wij erg blij mee waren. Hij stelt zich open op en is bereid mee te denken.
Een aanwinst

Jos Mulders

Nieuw huis

5,0 rating
27 augustus 2015

We zijn super tevreden met het geleverde werk. Er is ruim 600m2 muren en plafonds gespoten met latex. Het meeste wit en een aantal accenten in groen/grijs. Daarnaast zijn 10 radiatoren, 20 deuren, alle plinten en 2 trappen gespoten met lak (wit). Ons huis is als nieuw voor een hele nette prijs. Voor het eerst kennis gemaakt met latex en lak spuiten, en het resultaat is nog strakker dan met de roller/kwast. De klus is ongezien aangenomen i.v.m. nieuw huis, iets dat lang niet iedere schilder doet.
RoyalBouw heeft meegedacht en advies gegeven over het kleurgebruik. Ons wensenlijstje werd tijdens de klus nog langer maar RoyalBouw was flexibel en heeft alles op tijd afgekregen, ook het meerwerk. Communicatie verliep altijd prettig en snel. Er is gewerkt met voor oog voor detail tijdens het afplakken en dat is te zien. Ook de ruim 300 pluggen/gaatjes van de vorige bewoners zijn netjes gevuld en nu onzichtbaar. We genieten nog elke dag van RoyalBouw’s werk.
We raden Royal Bouw en Onderhoud absoluut aan.

Caspar Schoenmakers

Muren + Plafonds

5,0 rating
10 februari 2015

Ik maak niet vaak reclame. Maar Royal bouw en onderhoud verdient het wel. Het bedrijf heeft ons huis gestuct en van boven tot beneden geverfd. Top gedaan en de Prijs: laag en top kwaliteit. En ze werken ook supernetjes

Harm de Wilde

Jaren 30 Woning

5,0 rating
2 november 2014

RoyalBouw heeft bij ons alle muren gesaust (±600 m2) en al het houtwerk gelakt (±600 m2). Hij dacht met ons mee, was ontzettend vriendelijk en netjes en heeft echt heel mooi werk geleverd in een zeer korte tijd. Hij heeft keihard gewerkt en niks was te gek. Het was een vrij grote klus en daarom heeft hij het samen met nog iemand gedaan. Na oplevering heeft RoyalBouw direct nog wat kleine puntjes gefikst waardoor we geen vertraging hebben opgelopen. De prijs was ook goed, kortom wij zijn ontzettend tevreden. RoyalBouw is echt een topper en zeker aan te raden!

Jelle van den Broek

Spuitwerk nieuwbouw

5,0 rating
5 september 2014

Royal Bouw en Onderhoud heeft de opdracht binnen de gestelde termijn opgeleverd. Belangrijk was dat de opdracht klaar was voordat de vloer werd gelegd. Hieraan heeft Royal Bouw en Onderhoud voldaan door op een zaterdag de klus in één keer af te ronden. Dat was inclusief alles afplakken, wat heel netjes was gedaan. Daarnaast was van te voren duidelijk wat het afleverniveau zou zijn (goed, maar niet perfect dan zou het veel duurder worden) en dit is ook behaald tegen de vooraf afgesproken prijs (inclusief parkeerkosten).
Goed werk RoyalBouw, bedankt!

Albert Varekamp

Woning latex spuiten

5,0 rating
7 april 2013

RoyalBouw heeft bij ons twee verdiepingen alle muren en plafonds gespoten. We vonden hem erg prettig in het contact, hij denkt mee in de juiste oplossing, hij was heel flexibel en kon snel aan de slag. En het resultaat is geweldig! Zodra we weer eens een nieuw huis hebben, vragen we hem zeker opnieuw.

Renee Lubberdink

Schilderwerk in huis

5,0 rating
6 augustus 2011

RoyalBouw voerde onze opdracht goed uit, heeft verstand van zaken en komt de gemaakte afspraken goed na.
Hij hield ons goed op de hoogte m.b.t. de planning, werkt snel, gedreven en met vakmanschap.
Verder werd het werk netjes en schoon opgeleverd.
Al met al zijn we zeer tevreden, met name ook omdat de gehele klus niet in één keer uitgevoerd kan worden en RoyalBouw zo flexibel is weer terug te komen.

Alle de Vries

Schrijf een Review

5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 8 ervaringen)
Uitstekend100%
Zeer goed0%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

× WhatsApp